RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

Roy Wolters

Even voorstellen: Roy is één van onze trainers voor de senioren

 

Stel jezelf even voor.

Mijn naam is Roy Wolters, ik woon in Montfort, ben 20 jaar oud en studeer Bedrijfskunde.

Hoe ben je bij RRFC De Bokkerijders terecht gekomen?

Ik ben in Roermond begonnen met rugbyen als jeugdspeler. Ik speelde eerst voetbal, maar door de negatieve sfeer eromheen ben ik hiermee gestopt. Toen ik met rugby in aanraking kwam, was ik gelijk verkocht. Niet alleen op het spel, maar ook door de sfeer buiten het veld spreekt mij zeer aan.

Heb je zelf rugby gespeeld? Zo ja, waar?

Ik ben ooit als jeugdspeler in Roermond begonnen. Vervolgens ben ik naar de Rugby Academy Zuid gegaan om mezelf als speler te ontwikkelen. Uiteindelijk ben ik overgestapt naar de Dukes, waar ik drie jaar in de jeugd en één jaar als Espoir heb gespeeld. Op het moment speel ik voor rugby club La Hulpe in België.

Waarom wilde je trainer worden en hoe bevalt het?

Ik wil graag een bijdrage leveren aan rugby in de regio. Ook hoop ik de waarden van rugby te kunnen bewaken.

Hoe bevalt het tot nu toe om trainer te zijn bij RRFC De Bokkerijders?

Ik ben dit seizoen ingestapt als trainer van de Backs. ik vind het mooi om te zien hoe het team in zijn geheel en ook de spelers individueel zich ontwikkelen dit seizoen.

Wat hoop je met jouw team(s) te bereiken?

Ik hoop ik dat we met De Bokkerijders kunnen blijven groeien en een gezellige vereniging in de regio kunnen zijn waar respect, discipline en solidariteit centraal staat.