RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

Veteranen

Veteranen

Dit zijn oud-spelers, maar ook bijvoorbeeld ouders van jeugdleden, de geen wedstrijden (meer) willen spelen, maar wel hun conditie op peil willen houden.

Bij RRFC De Bokkerijders ben je veteraan zodra je de 35-jarige leeftijd hebt bereikt. Op deze leeftijd kun je trouwens, met een beetje talent en interesse in het spelen van wedstrijden, ook nog aansluiten bij onze senioren.

Training

De veteranen trainen een keer per week op Sportpark Kitskensberg. Deze training vindt plaats op vrijdagavond van 20:00-21:30 uur.

Voor de trainingen is sportkleding zonder ritsen en capuchons, alsmede noppenschoenen nodig. Heb je implantaten, dan kunnen deze voorafgaand aan de training worden uitgedaan 😀. Heb je geen implantaten, is het wel verstandig om met een bitje ter gebitsbescherming te trainen.

Na afloop is er natuurlijk tijd om, onder het genot van een drankje, de training te bespreken in ons clubhuis.

Wedstrijden

De veteranen van RRFC De Bokkerijders spelen geen wedstrijden (in competitieverband).

Meedoen?

Het veteranenteam bevindt zich in de opstartfase (seizoen 2023-2024).

RRFC De Bokkerijders is altijd blij met nieuwe rugbyspelers. Wil je kijken of rugby een leuke sport is voor jou, dan ben je van harte welkom om geheel vrijblijvend een aantal keren mee te trainen. Vind je het leuk, dan kun je natuurlijk gewoon lid worden!

Heb je interesse, meld je aan voor ons veteranenteam via onze contactpagina.

Algemene informatie

Trainers:
Oud leden

Teammanager:
Vacant

Leeftijdscategorie:
35+

Trainingstijden:
Vrijdag van 20:00-21:30 uur

Clusterpartner:
Niet nodig

Competitie:
Geen