RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

Clinics & workshops

Ervaar rugbyplezier met RRFC De Bokkerijders in Limburg!

Op zoek naar een rugbyclinic of workshop voor je school, vereniging of bedrijf? RRFC De Bokkerijders verzorgt graag unieke en leerzame ervaringen.

Kom samen met je klas, team, vrienden of collega’s en ontdek de waarden van rugby: samenwerken, communicatie, vertrouwen en plezier. Onze ervaren trainers staan voor je klaar, zowel op locatie als op ons rugbyveld in Roermond.

Of je nu kennis wilt maken met de sport of je wilt richten op specifieke aspecten zoals teamwork en weerbaarheid, bij ons staat plezier altijd centraal.

We hebben al talloze workshops en clinics georganiseerd voor bedrijven, scholen, sportteams en verenigingen. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jullie kunnen betekenen. Tot snel!

5/5

Vanuit JongNL Grathem hadden we een workshop bij RRFC De Bokkerijders. We werden vriendelijk ontvangen en meegenomen in de rugbysport. Goede afwisseling van theorie en praktijk. Zowel de spelregels als gooien en tackelen kwamen aan bod. De leden hebben er zeer van genoten en vonden het een geslaagde middag.

— Marc