RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

Damesteam

Ontdek damesrugby bij RRFC De Bokkerijders en Join the Fun!

Alle vrouwen boven de 16 jaar opgelet! Ben jij klaar om de geweldige wereld van damesrugby te ontdekken? Bij RRFC De Bokkerijders willen we je dolgraag verwelkomen in ons damesteam! Of je nou al ervaring hebt of niet, maakt niet uit. We zijn er helemaal klaar voor om je op sleeptouw te nemen in jouw rugby-avontuur. Lees snel verder en ontdek waarom damesrugby bij RRFC De Bokkerijders een absolute aanrader is!

Ontdek de kracht van damesteam

Rugby is niet alleen een sport waar je flink “op los” kunt gaan, het is ook mega empowering voor vrouwen. Als je meedoet met damesrugby, ga je beseffen hoe sterk en veerkrachtig je eigenlijk bent. Bij ons draait het om teamspirit, respect en elkaar supporten, zowel op als naast het veld. Bij RRFC De Bokkerijders leren we je niet alleen de regels, maar ook hoe je jouw fysieke en mentale kracht naar een hoger level tilt. Let’s do this!

Een warme en ondersteunende community

Onze rugbyfamilie bij RRFC De Bokkerijders heet je van harte welkom in een hechte en gezellige community. Geen zorgen, het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe jong of oud je bent, of hoeveel ervaring je hebt. Je zult je meteen thuis voelen bij onze club en in ons damesteam. Samen zorgen we voor plezier, groei en succes. Of je nu een rugby-pro bent of nog nooit een rugbybal hebt aangeraakt, we helpen je graag om je skills te verbeteren en jouw liefde voor deze sport te laten groeien.

De voordelen van damesrugby

Damesrugby heeft een hoop te bieden voor je lichaam en geest. Het is niet alleen supergoed voor je conditie, maar het helpt ook om stress te verminderen en je zelfvertrouwen een boost te geven. Daarnaast ontwikkel je teamwork, leiderschapskills en discipline, die je trouwens ook goed van pas komen in het dagelijks leven. Hoe fijn is dat?

Hoe je begint

Als je enthousiast bent om mee te doen met ons damesteam, dan staan we te trappelen om je te verwelkomen! Meld je aan via onze contactpagina en kom gezellig naar een training om de sfeer te proeven en je nieuwe teamgenoten te ontmoeten. We voorzien je van alle info die je nodig hebt en beantwoorden al je vragen. Samen gaan we knallen en bouwen we een team dat door dik en dun gaat!

Dus…

Bij RRFC De Bokkerijders hebben we ons voorgenomen om damesrugby in Midden Limburg naar een volgend level te tillen. We willen alle dames uitnodigen, of je nu een rugby groentje bent of al een gepassioneerde fan, om mee te doen. Sluit je aan bij onze hechte en ondersteunende crew en ontdek de kracht van damesrugby. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en laat ons je met open armen ontvangen in onze rugbyfamilie! Let’s rock it on the field!

Training

De dames van RRFC De Bokkerijders trainen (vooralsnog) één keer per week, te weten de dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 uur, op Sportpark Kitskensberg. Verder kunnen er nog aanvullende trainingen gepland worden bij (eventuele) clusterpartner of andere bevriende rugby clubs in de regio.

Voor de trainingen is sportkleding zonder ritsen en capuchons, alsmede noppenschoenen nodig. Een bitje ter gebitsbescherming is verplicht!

Wedstrijden

Er is nog niks bekend over de wedstrijden, meer informatie volgt.

Algemene informatie

Trainers:
Dre (“de Witte”) en Dylan

Teammanager:
Vacant

Leeftijdscategorie:
Alleen dames 16+

Trainingstijden:
Dinsdag van 19:30-21:00 uur

Clusterpartner:
Nog geen

Competitie:
Nog niet