RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

Sponsor worden

Rugby is een sport die tot de verbeelding spreekt. Stoer, ruig, spectaculair, maar bovenal sportief en fair. Onze vereniging heeft tot doel de rugbysport in Limburg te promoten en de samenwerking met clubs in Euregionaal verband verder uit te bouwen. Dat kunnen we niet alleen, we hebben er partijen voor nodig die ons financieel willen steunen.

In ruil voor uw steun bieden we u als sponsor de mogelijkheid uw naam te verbinden aan een bijzondere sport en een ambitieuze vereniging, die met regelmaat de lokale en regionale pers haalt. Uw naam en organisatiebeeldmerk kunnen we onder meer zichtbaar maken op reclameborden, tenues, onze website en zeer populaire social media kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn), tijdens evenementen en bij correspondentie.

Bovendien houden wij jaarlijks activiteiten waarvoor sponsoren worden uitgenodigd. We vinden het van groot belang toegevoegde waarde te creëren voor onze financiële partners, door gelegenheden te bieden waar zij elkaar kunnen ontmoeten om samen van de rugbysport te genieten onder het genot van een drankje en een hapje.