RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

SponsorKliks

Wil je De Bokkerijders ook GRATIS sponsoren?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan RRFC De Bokkerijders, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en onze club ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar De Bokkerijders. En nogmaals, het kost je niets extra!

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van RRFC De Bokkerijders. Voor jou een kleine moeite, voor de club zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor ook klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% Van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van De Bokkerijders. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com SponsorKliks een commissie uit en profiteren De Bokkerijders hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

 

Je blijft anoniem!

Noch SponsorKliks, noch De Bokkerijders weten wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor De Bokkerijders is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert De Bokkerijders niets op.

Klik hier voor de SponsorKlikspagina van RRFC De Bokkerijders.