RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

Club van 50

Oprichting Club van 50

Het bestuur van RRFC De Bokkerijders is voorstander van het oprichten van een “Club van 50”. Deze club kan de vereniging ondersteunen bij grote en kleine uitgaven, die normaliter niet door de rugbyclub zelf bekostigd kunnen of willen worden. Iedereen die wil, kan door middel van een € 50-lidmaatschap zich aansluiten bij deze nieuwe Club van 50 en via deze weg de rugbyclub ondersteunen.

 

Focus

Als lid van de Club van 50 lever je dus jaarlijks een financiële bijdrage. Deze bijdrage wordt bijvoorbeeld ingezet voor het faciliteren van nieuw trainingsmateriaal, de organisatie van toernooien et cetera. Met daarbij een evenredige focus op onze jeugd en senioren. Ook het onderhoud van ons clubhuis kan door de Club van 50 worden ondersteund. Daarnaast houdt de “Club van 50 nog wat reserves voor onvoorziene kosten en eenmalige speciale aanvragen.

 

Bestuur

De Club van 50 heeft een eigen bestuur, dit bestuur bestaat uit 5 leden. Bestuursleden van de Club van 50 zijn alleen leden van RRFC De Bokkerijders die actief in de club aanwezig zijn en die daarom inzicht hebben in het reilen en zeilen binnen de club. Actieve bestuursleden van RRFC De Bokkerijders worden uitgesloten voor een plek in het bestuur van de Club van 50.

 

Besteding

Uitgaven door de Club van 50 dienen te worden besteed ten gunste van de verschillende spelersgroepen (naar evenredigheid) of het clubhuis. Projecten worden alleen financieel ondersteund als zij een bijdrage leveren aan het algemeen belang of goede naam van RRFC De Bokkerijders. Alleen leden van RRFC De Bokkerijders kunnen een verzoek tot financiële bijdrage indienen bij bestuursleden van de Club van 50.

 

Lid worden

Word lid van de Club van 50 en krijg daar het volgende voor terug:

  • je wordt (hoeft niet) als lid van de Club van 50 vermeld op onze website en op het bord in het clubhuis;
  • je ontvangt geregeld een nieuwsbrief van RRFC De Bokkerijders;
  • een gezellige avond samen met alle leden van de Club van 50;
  • en het belangrijkste … eeuwige dank voor het mogelijk maken van de nodige extra’s voor onze (jeugd)leden!

Voor slechts € 50,- per jaar ben je dus al lid van de Club van 50. Je kunt lid worden en interesse tonen in het bestuur van de Club van 50 door onderstaand jouw gegevens en voorkeur in te vullen. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van jouw lidmaatschap en getoonde interesse in een bestuursfunctie.

Namens RRFC De Bokkerijders danken wij je alvast voor jouw steun en wensen wij je een zeer sportief, gezellig en succesvol seizoen toe!

 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Uw interesse?