RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

Over de Bokkerijders

Ontstaan en locatieWelkom bij RRFC De Bokkerijders

Sinds 1984 wordt er in Roermond en omgeving actief rugby gespeeld. Het begon allemaal in Montfort onder de naam “de Grauwaert”. Daarna verhuisde de club naar het voormalige kazerneterrein in Roermond, waar vandaag de dag het Outlet Center gevestigd is. Op deze locatie traint en speelt de club haar competitiewedstrijden onder de naam “Roermonds Rugby Football Club (RRFC)”. Momenteel is RRFC De Bokkerijders al vele jaren gevestigd op Sportpark Kitskensberg, waar de club beschikt over een eigen rugbyveld.

Een familieclub

RRFC De Bokkerijders is een club die bekendstaat om haar familiaire karakter. Niet alleen spelers, maar ook hun familieleden zijn van harte welkom bij onze club. Naast trainingen en wedstrijden organiseren wij regelmatig informele activiteiten waar de hele familie aan kan deelnemen. We streven ernaar dat niet-spelers zich zo welkom voelen dat zij ook een rol als betrokken vrijwilliger op zich willen nemen.

Jeugdafdeling en groei

Bij RRFC De Bokkerijders hebben we grote ambities, ondanks dat we een kleine en gezellige club zijn. Onze jeugdafdeling bloeit en we verwelkomen kinderen vanaf 5 jaar om te komen rugbyen. Zodra ze 18 worden, stromen ze door naar onze seniorenafdeling. Momenteel zijn we bezig met het oprichten van veteranenrugby (voor meer informatie kun je contact met ons opnemen) en we zouden graag weer een damesteam willen inschrijven voor de competitie.

Wil jij deel uitmaken van de rijke rugbygeschiedenis in Roermond en Limburg? Kom dan naar RRFC De Bokkerijders en ontdek de passie voor deze geweldige sport! Neem contact met ons op voor meer informatie.

RRFC De Bokkerijders “one big family sharing one common goal!”