RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

jubileum nieuws

Zondag 26 mei aanstaande zal Rugbymagazijn met een verkooptruck aanwezig zijn op Sportpark Kitskensberg. Voor diegene die Rugbymagazijn nog niet kennen …

Rugbymagazijn is een webshop en winkel waar alles dat je nodig hebt voor de mooiste sport ter wereld te vinden is. Van rugbykleding tot rugbyschoenen en van bescherming tot rugbyballen. Rugbymagazijn biedt niet alleen een ruime keuze in artikelen voor op het veld, maar ook de nieuwste collectie met lifestyle wear tot en met maat 5XL van de fijnste rugby merken.

Heb je vragen voor het Rugbymagazijn of wil je hen iets specifieks mee laten nemen naar Roermond? Neem dan gerust contact met hen op door het contactformulier op de website in te vullen of te bellen naar de winkel in Bussum (+31 6 22411213).

Grijp je kans en scoor vette rugby artikelen waar je normaal voor naar de Randstad moet rijden. Vertel de komst van Rugbymagazijn naar De Bokkerijders vooral voort, het is natuurlijk ook een unieke kans voor lokale (cluster)clubs om eens goed in te kopen!