RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

vacature webmaster

Webmaster

RRFC De Bokkerijders zoekt een webmaster (onbezoldigde vrijwilliger, mag ook van buiten de club). Ben jij handig met WordPress en heb je zin om onze website te onderhouden? Of ben je bereid je te verdiepen in het (uit)bouwen en onderhouden van een website, hulp vanuit de club is beschikbaar en de lijntjes met onze sponsor en ICT-partner Alpha Labs zijn kort, dan zoeken wij jou!

 

Kerntaken

Ben jij die enthousiasteling die ons komt helpen? Onze website is gemaakt in WordPress, dus het zou fijn zijn als je al bekend bent met dit programma.
Wat houdt de taak in? Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de site. Denk hierbij aan updates installeren, het plaatsen van nieuwtjes, foto’s en teksten (in opdracht/overleg met de andere vrijwilligers), structurele aanpassingen etc.

 

Overig

Goede beheersing van de Nederlandse taal en kennis over het beheren van een website en WordPress is een pre. Je kunt jouw werkzaamheden als webmaster volledig in eigen tijd verrichten. Wel verwachten we je, in het kader van binding, af en toe te zien op de club.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met onze secretaris.