RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

art work

Ben je geïnteresseerd in het door Daniël Heynen gemaakte Bokkerijders art work? Dit is exclusief te koop via onze sponsor Kunsthandel Neo. Gino Vranken, de eigenaar van Neo, bespreekt graag met je de mogelijkheden. En … er is heel veel mogelijk! Wil je een bepaalde afmeting “simpele” hoge kwaliteit print, geen probleem. Ook voor een canvas of ingelijste variant ben je bij Neo aan het juiste adres.

 

Met trots presenteren wij sponsor Kunsthandel Neo!

 

Kunsthandel NEO
Gino Vranken
Bakkerstraat 7a
6041 JP Roermond
T: 0475-332993
E: info@kunsthandelneo.nl

 

NEO is een eigentijdse kunsthandel met een breed scala aan gesigneerde werken. Verder staat NEO bekend om zijn antieke prenten van de regio Roermond, daaronder afbeeldingen vanaf ongeveer 1600. Tevens kun je bij Neo terecht voor een eigen giclée. Een giclée is een reproductie van een kunstwerk of foto van zeer hoge kwaliteit. Bij deze techniek wordt hoogwaardige pigmentinkt in verschillende kleurlagen aangebracht op speciaal papier. Ook voor foto-afdrukken in topkwaliteit (tot 110cmx300cm) in zwart-wit en kleur, met 99% gekalibreerde kleurdekking (geen kleurzweem), is NEO het adres!

Moet een schilderij gereinigd en/of gerestaureerd worden? Je kunt Neo altijd bezoeken met jouw schilderij(en) voor een geheel vrijblijvende professionele beoordeling van. Naar aanleiding van deze beoordeling wordt een begroting gemaakt van de te verwachten werkzaamheden en de daarbij behorende kosten. In veel gevallen kan een oppervlakteschoonmaak al voldoende zijn om het schilderij weer helder en fris te maken. De kosten vallen dan meestal erg mee.

Een mooi schilderij verdient natuurlijk een dito omlijsting. Het NEO inlijstatelier is een ambachtelijke werkplaats met de modernste apparatuur, waar jouw kunstwerk, foto of kunstnijverheid met alle zorg wordt omringd. Het werk staat centraal. Kleur, afmetingen en materiaal van het profiel worden daarop afgestemd naar uw smaak en budget.

Dus Neo:

  • foto printservice A0 en groter (mat-canvas, bariet, fineart- en fotopapier);
  • lijstenmakerij & passepartoutsnijservice;
  • schilderijrestauratie;
  • projectbegeleiding;
  • kunsthandel & gicléeshop;
  • ophangsystemen.