RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

jubileumweekend

Bokkerijders, het is bijna zover… het jubileumweekend staat voor de deur! De voorbereidingen zijn in volle gang, er zijn al vele sponsoren gevonden en er is een mooi programma in mekaar gedraaid! Het weekend zelf gaan we jullie hulp hard nodig om alles goed te laten reilen en zeilen! Voor de bar, bonnenverkoop, snackbar, toezicht op het springkussen, en verdere hand & spandiensten. Jullie kunnen je voorkeuren voor onderdeel en tijd al doorgeven, en geef daarbij ook alsjeblieft aan welke dagen je er bent?

Zoals jullie wel weten, is er een camping op het veld achter ons clubhuis. Iedereen is natuurlijk welkom om één of meerdere nachten te komen kamperen. Het is zelfs heel wenselijk en vooral gezellig! Hoe meer zielen hoe meer vreugd en samen maken we er een mooi weekend van! Zowel de zaterdag als de zondag zijn voor iedereen toegankelijk. Dus nodig allemaal familie, vrienden, buren, klasgenootjes etc. uit om met ons mee te komen vieren.

Gezien de vele rugbytoernooien voor de senioren op het moment, bleek het onmogelijk voldoende seniorenteams binnen te krijgen voor een toernooi op de zaterdag. Wel bleek er vraag naar een jeugdtoernooi! U vraagt, wij draaien en zaterdag 25 mei zal er een 7-a-side jeugdtoernooi plaatsvinden voor ALLE jeugd! Het toernooi begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur, waarna de bands zullen beginnen te spelen en het avondfeest los kan barsten!

Er zijn affiches en flyers gedrukt, die zijn vanaf vanavond (dinsdag 7 mei) op te halen in het clubhuis en bij Nina of Monique. Vraag aan jullie allemaal is om deze zoveel mogelijk te verspreiden c.q. op te hangen (voor het eigen raam, bij de supermarkt, huisarts, kapper, op school etc). Delen van de bijgevoegde digitale flyers wordt ook zeer gewaardeerd!

Maar vooral … hopen we jullie “allemaal” te zien vanaf vrijdag 24 mei. Deze dag zal vanaf 14.00 uur de gezamenlijke opbouw plaatsvinden en gaat de camping open. Vanaf zaterdag 9.30 uur arriveren de jeugdteams voor het toernooi, is er een springkussen, popcorn, broodjes, tosti’s, gebak en gaat de frietkraam rond lunchtijd open. Vanaf 17.00 uur spelen de bands en is er rond 22.30 een vuurshow. Zondag is het familiedag met de ouder-kind training en wedstrijd. Ook komt Luna Events met een roze caravan vol glitters, schmink etc. DJ Cropy komt draaien, zullen er clinics gegeven worden en is ook de frietkraam weer open. Hierbij dan ook nog de oproep om wat te bakken voor het weekend, dat verkocht kan worden op de zaterdag en zondag. Geef je hiervoor ook op alsjeblieft!