RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

OPROEP !!!


Een van de kernwaarden van rugby is “respect”. Respect voor elkaar, maar zeker ook voor de directe omgeving. Vegen na iedere training en/of wedstrijd is dan ook vanzelfsprekend! Dankzij een bijdrage van onze sponsor SNS Roermond hebben we voor alle kleedkamers onder andere bezems, stofveger & blik en een ophangsysteem kunnen aanschaffen.

Ook moet er af en toe iets worden gerepareerd. Om onze vrijwilligers niet onnodig te belasten, is het een goed idee om een gevulde gereedschapskist in het clubhuis klaar te hebben staan. Wederom dankzij de bijdrage van SNS Roermond hebben we alvast een degelijke kist kunnen kopen. Nu moet de kist gevuld worden … hierbij roepen we dan ook iedereen op om eens thuis te kijken of je een goed stuk gereedschap dubbel hebt? Misschien kan (de technische dienst van) jouw werkgever, natuurlijk na overleg ;-), wel iets missen of wil een bedrijf gereedschap sponsoren (tegenprestatie bespreekbaar)?

De rolmaat is al binnen, nu nog de rest. Namens het bestuur: “bij voorbaat dank voor de bijdrage”!