RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

Kwalleballen & Hoek van Holland

Beste jeugdleden en ouders,

Eind dit seizoen staan er weer twee legendarische evenementen op het programma. Zondag 14 april aanstaande kan iedereen weer Kwalleballen in Valkenswaard en het weekend van 1 en 2 juni staat weer in het teken van beachrugby in Hoek van Holland.

Meer informatie over Kwalleballen en Hoek van Holland is te vinden op de betreffende websites.
Kwalleballen
https://kwalleballen.blogspot.com/
Hoek van Holland
https://www.jeugdbeachrugby.nl/

Onze Junioren (U16) gaan zich als Bokkerijders inschrijven voor beide toernooien. Teammanager Irmgard trekt hierin de kar. Bokkerijders uit andere leeftijdscategorieën kunnen natuurlijk ook deelnemen, als Bokkerijders of bijvoorbeeld samen met een van onze clusterpartners. Per leeftijdscategorie moet zich dan wel minstens één ouder opwerpen om praktische zaken te regelen. Samen met Irmgard kunnen dan ook overkoepelende praktische zaken worden opgepakt (toernooishirt, vervoer, camping Hoek van Holland, eten etc.).

De Bokkerijders hebben vaker deelgenomen aan het Kwalleballen en Hoek van Holland. Het organisatorische wiel hoeft dus niet opnieuw te worden uitgevonden. Heb je interesse om Kwalleballen en/of Hoek van Holland te organiseren voor het team van jouw zoon of dochter? Neem dan contact op met Irmgard of het bestuur.