RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

🎅Santa Fun Run 2023 in Roermond!

Op zondag 10 december zullen maar liefst 800 kinderen verkleed als Kerstman door de feestelijk versierde binnenstad van Roermond rennen tijdens de Santa Fun Run 2023, georganiseerd door Rotary Roermond Maas en Roer.
De opbrengst gaat naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Limburg en de basisscholen van de deelnemende kinderen.
 
Wist je dat RRFC De Bokkerijders ook betrokken is bij dit evenement? Onderweg kunnen de kinderen verschillende standjes van Roermondse sportverenigingen ontdekken, waar ze rugby en andere sporten kunnen uitproberen. Als Bokkerijders verlenen we graag onze medewerking aan dit unieke evenement.
 
Dus als binnenkort een kind aan je deur klopt om te sponsoren voor de Santa Fun Run, geef dan gul voor het goede doel! 🤗🎁