RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

Samen Rugby kijken

8 september 2023 markeert een belangrijk moment in de wereld van rugby, want de 10e Rugby World Cup gaat van start in Saint-Denis, aan de rand van Parijs. Het Stade de France zal het toneel zijn voor een spannende openingswedstrijd, waarbij de Franse ploeg, Les Bleus, de strijd aangaat met het indrukwekkende Nieuw-Zeelandse team, de All Blacks. Deze wedstrijd belooft nu al een spektakel van formaat te worden.

RRFC De Bokkerijders nodigt alle rugbyliefhebbers en andere geïnteresseerden van harte uit om deze wedstrijd samen te gaan bekijken. Ons clubhuis, gelegen op Sportpark Kitskensberg, zal het epicentrum zijn van de rugby-actie op deze avond.

Details van het Evenement:

  • Datum: 8 september 2023
  • Tijd: 21:00 uur (inloop vanaf 20:00 uur)
  • Locatie: RRFC De Bokkerijders Clubhuis, Sportpark Kitskensberg

Het seniorenteam van RRFC De Bokkerijders zal aanwezig zijn om deze historische wedstrijd met u te bekijken. We moedigen iedereen aan om vrienden en familie mee te brengen en samen met ons te genieten van een avond vol rugby-passie.

Kom en sluit u aan bij onze rugbyfamilie terwijl we de start van de Rugby World Cup vieren. We kijken uit naar uw aanwezigheid op deze onvergetelijke avond vol spanning en gezelligheid. Tot dan!