RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

clubkleding bestellen

Afgelopen jaar is in samenwerking met XaviSport hard gewerkt aan een webshop voor trainingskleding en merchandise. Speciaal voor alle Bokkerijders en fans!

Hier zijn we natuurlijk harstikke blij mee en het moet vooral voor jullie het bestellen van trainingskleding en merchandise makkelijker en overzichtelijker maken. Heb je de webshop nog niet bezocht, dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen. Dat kan via het item “webshop” bovenaan in de menubalk.

Standaard voorraadproducten

In onze webshop vind je 2 categorieën producten, standaardproducten en speciale aanmaak-producten. De standaardproducten zijn gewoon op voorraad. Het betreft polo’s, hoodies, tassen en softshell-jasjes. De kleur is zwart, met een opdruk van het nieuwe logo op de voorkant. Deze items kunnen het hele jaar door besteld worden. De levertijd is ongeveer 1 week (mits voorradig).

Speciale aanmaak-producten

Bij de speciale aanmaak-producten gaat het om in kleur gesublimeerde trainingskleding van prima kwaliteit. De prints zijn voor shirts, sweaters en windbreakers hetzelfde. Naar wens kan de naam achterop gedrukt worden. Hier kunnen eventueel ook de hoody’s en jackets met borduring nog besteld worden. Dit verloopt achter de schermen verder via Gregory. Voor de speciale aanmaak-producten hanteren we 2 bestelmomenten per jaar. Voor de eerste ronde kun je tot 1 oktober 2023 je bestellingen plaatsen. De levertijd bedraagt ongeveer 6 weken. 29 Februari 2024 sluit dan de 2e bestelronde.

Bij elk kledingstuk, in de Bokkerijders webshop van XaviSport, staat een maattabel. Wil je het heel zeker weten, dan kan dinsdag 19 of donderdag 21 september aanstaande worden gepast in het clubhuis. Heb je ideeën voor nieuwe producten, laat het ons dan weten (binnenkort worden er al wedstrijdsokken en -broeken toegevoegd aan het assortiment). Bij voldoende animo gaan we samen met XaviSport kijken wat er mogelijk is? En … vergeet niet op tijd te bestellen!