RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

Gedeeltelijke lockdown zorgt voor
opschorting competitie

Vanaf komende woensdag 22.00 uur wordt de amateursport in Nederland voor de tweede keer dit jaar aan banden gelegd. Er gaat een streep door teamsporten voor volwassenen. “Competities worden stilgelegd om het aantal reisbewegingen en sociale contacten te verminderen”, aldus Rutte.

­­Wij werken met behulp van velen, waaronder RIVM, NOC*NSF en andere sportbonden op dit moment aan het verduidelijken van de maatregelen en het bijwerken van onze informatievoorziening. De komende dagen ontvangen alle rugbyclubs hierover nadere informatie en verschijnen er updates op https://www.rugby.nl/page/nieuws-updates.

Voor nu is het alvast handig om de veel gestelde vragen van VWS door te kijken omdat daar antwoorden te vinden zijn op een aantal vragen die vanavond al opgekomen zijn.

Namens heel Rugby Nederland danken wij u voor uw begrip,