RRFC De Bokkerijders

VOLG ONS :

Tour verslag RRFC Jeugd

Limburgse Bokkerijders te gast bij oudste rugbyclub van Engeland

Afgelopen bevrijdingsweekend hebben de jeugdspelers van de Roermondse rugbyclub De Bokkerijders het Limburgse rugby vertegenwoordigd in Engeland. Een groep van 49 man, met spelers uit de hele provincie, heeft een 3-daagse rugbytrip ondernomen naar Londen en St Albans. Onder begeleiding van coaches, trainers en enkele ouders hebben de jongens en meisjes in hét rugbyland Engeland de honneurs waar genomen. De groep was die dagen te gast bij de oudste Engelse rugbyclub, the Old Albanians (OA), in St. Albans vlak boven Londen.

Onder leiding van Steve Pope van OA hebben de jeugdspelers trainingen en oefenwedstrijden gedaan en hebben zij met lokale Engelse clubs toernooien gespeeld. Na een indrukwekkend bezoek aan de professionele rugbywedstrijd Saracens vs Exeter Chiefs, in het Allianz Stadion, zijn de spelers zondag weer met de bus huiswaarts gekeerd. Het was een sportief weekend vol teambuilding en nieuwe vriendschappen met Engelse rugbyclubs.

Rugby is een sport waar respect voor elkaar heel belangrijk is en spelers een betere conditie en meer zelfvertrouwen van krijgen. Genoeg redenen voor de jeugd om een keer te komen kijken bij De Bokkerijders, in de verse buitenlucht mee te rugbyen en lekker vies te worden. Kijk eens op onze website of beter nog…kom gewoon eens langs in Roermond.